-->

Snebold cookies med valnødder

Ingredienser:
  • 100 g Svansø Valnødder
  • 80 g hvedemel
  • 40 g Svansø Hasselnøddeflager
  • 1 dl sukker
  • 50 g blødt smør
  • 2 tsk. vanilje
  • 2 spsk. flormelis til pynt 
  • 1 spsk. Svansø Frysetørret hindbær
Tilberedning:

1. Hak valnødderne groft.

2. Rør hvedemel, valnødder, hasselnøddeflager, sukker, smør og vanilje godt sammen til en ensartet dej. Ælt evt. dejen med hænderne til sidst, hvis den er for løs. 

3. Form små kugler af dejen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. (For at undgå at de flyder for meget ud under bagningen, er det en god ide at bage dem i små muffinforme for at holde ”snebold-formen”).

4. Bag cookies 12-15 minutter ved 175 grader

5. Lad dem afkøle på en bagerist og drys dem med flormelis og frysetørret hindbær. 

Snebold cookies med valnødder
Antal: 18 stk.
Tid: 45 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print