-->

Rødkålssalat med tørret tranebær, blodgrape og hasselnødder

Ingredienser:
  • 400 g rødkål
  • 50 g tørret tranebær
  • 1 blodgrape
  • 70 g Svansø Hasselnødder
  • 1-2 spsk. grofthakket persille
  • 1 spsk. Akaciehonning
  • 1 tsk. Balsamico
  • 1 spsk. Olivenolie
  • ½ tsk. salt
Tilberedning:

1. Snit rødkål fint og bland med tørrede tranebær.

2. Skær blodgrape i små stykker og vend dem i salaten.

3. Hak hasselnødderne groft og bland dem i salaten sammen med persille. 

4. Bland akaciehonning med Balsamico, olie og salt og hæld marinaden over salaten lige inden servering. 

Rødkålssalat med tørret tranebær, blodgrape og hasselnødder
Antal: 1 portion
Tid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print