-->

Risengrød med kanelsukker

Ingredienser:
  • 250 g Svansø Grødris
  • 2,5 dl vand
  • 1 l sødmælk
  • 1 tsk. salt
  • 1 dl Svansø Rørsukker
  • 2 tsk. stødt kanel
  • smør
Tilberedning:

1. Skyl grødrisene grundigt.

2. Kog grødrisene i vand, i en tykbundet gryde i ca. 2-3 minutter.

3. Tilsæt mælken og kog sammen i ca. 45 minutter ved svag varme til en cremet risengrød under låg. Rør jævnligt.

4. Smag til med lidt salt.

5. Rør sukker og kanel til kanelsukker.

6. Anret risengrøden i skåle, top med kanelsukker samt en smørklat efter behov.

Risengrød med kanelsukker
Antal: 4 pers.
Tid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print