-->

Nøddekager med hasselnødder

Ingredienser:
  • 150 g Svansø Hasselnødder
  • 300 g stuetempereret smør
  • 180 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 350 g hvedemel
  • 1 nip flagesalt
Tilberedning:

1. Kom hasselnødder i en foodprocessor eller minihakker og blend til de er helt finthakkede.

2. Kom hasselnødderne i en skål sammen med smør i tern, sukker, hvedemel, bagepulver og et nip flagesalt.

3. Ælt alle ingredienserne godt sammen til en homogen dej.

4. Stil dejen på køl i 35 minutter.

5. Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn.

6. Beklæd en bageplade med bagepapir.

7. Tril dejen til små kugler, placér dem på bagepladen og giv kuglerne et tryk med en gaffel – først på den ene led og derefter den anden led.

8. Bag nøddekagerne i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.

9. Lad dem afkøle på en bagerist inden du spiser dem. De bliver sprøde når de er afkølet.

10. Opbevar i en lufttæt beholder.

Nøddekager med hasselnødder
Antal: 60 stk.
Tid: 1 t og 15 min.
Sværhedsgrad: Middel
Print