-->

Lynhurtig hjemmelavet marcipan

Ingredienser:
  • 100 g Svansø Mandelmel
  • Ca. ¾ - 1 dl sukkerlage (lagen laves af ½- ¾ dl rørsukker og ½ dl vand)
  • Chokolade til overtræk
  • Pynt f.eks. Svansø Frysetørret hindbær
Tilberedning:

1. Kog en sukkerlage af vand og rørsukker, og lad den afkøle let. 

2. Rør mandelmel godt sammen med sukkerlage, start med lidt over ½ dl lage og tilføj så lidt ad gangen, indtil konsistensen er som blød marcipan.

3. Ælt marcipanen godt igennem, og tril så små kugler af marcipanen. 

4. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og drys med frysetørret hindbær.

Marcipanen kan også bruges som ingrediens i den hjemmelavede konfekt og tilsættes smag efter ønske. 

Lynhurtig hjemmelavet marcipan
Antal: 4 pers.
Tid: 10 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print