-->

Kokos konfekt med hvid chokolade og tranebær

Ingredienser:
  • 200 g Svansø Kokosmel
  • 2 dl kokosmælk
  • ½ dl kokosolie
  • ½ dl Svansø Rørsukker
  • 150 g hvid chokolade
  • 50 g tørrede tranebær
Tilberedning:

1. Kom kokosmel, kokosmælk, kokosolie og rørsukker i en gryde og varm det op under omrøring, indtil kokosmælken er smeltet og massen er helt ensartet.

2. Sæt det til afkøling i køleskabet.

3. Tril små kugler eller små ”bounty barer” af den afkølede kokosmasse, og sæt dem i fryseren ca. 30 min.

4. Dyp de kolde kokoskonfektstykker i smeltet hvid chokolade og pynt med tørrede tranebær. 

Kokos konfekt med hvid chokolade og tranebær
Antal: 4 pers.
Tid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print