-->

Klatkager af risengrødsrester

Ingredienser:
  • 1 æg
  • 350 g risengrødsrester
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 spsk. Svansø Rørsukker
  • 30 g kartoffelmel
  • smør til stegning

Serveringsforslag: Marmelade, fx appelsin. 

Tilberedning:

1. Del æggehvide og æggeblomme op i hver sin skål.

2. Rør afkølede risengrødsrester, æggeblommen, kanel, kardemomme, rørsukker og kartoffelmel sammen i en skål til en homogen masse.

3. Pisk æggehviden luftig og stiv i den anden skål og vend den forsigtigt i ris-bladingen.

4. Steg 6 mellemstore eller 8 mindre klatkager i smør på en varm pande. Steg dem gyldne på begge sider.

5. Servér med marmelade, fx appelsin der passer perfekt til.

Klatkager af risengrødsrester
Antal: 6 stk.
Tid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print