-->

Grønkålssalat med abrikos, kanelristede kikærter og mandelflager

Ingredienser:
  • 400 g frisk grønkål
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g kogte kikærter
  • ½ tsk. kanel
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. salt
  • 50 g tørret abrikos
  • 3 spsk. granatæblekerner 
  • 40 g Svansø Mandelflager

Marinade:

  • 1 spsk. Svansø Condimento
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. Svansø Rørsukker
  • 1 spsk. saft fra granatæblekernerne
Tilberedning:

1. Hak grønkålen eller skær den i meget fine strimler.

2. Drys salt over grønkålen og ælt kålen et par minutter, for at blødgøre den lidt.

3. Kom olien på en pande og varm den op.

4. Steg kogte, drænede kikærter med kanel, chiliflager og salt, 3-4 minutter ved høj varmen. 

5. Skær abrikoserne i tynde strimler og bland dem i grønkålen sammen med ristede kikærter og granatæblekerner. 

6. Rør en marinade af condimento, olivenolie, rørsukker og saft fra granatæblekernerne.

7. Hæld marinaden over salaten og drys med mandelflager. 

Grønkålssalat med abrikos, kanelristede kikærter og mandelflager
Antal: 4 pers
Tid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print