-->
 

Smagen af jul

Smagen af jul

Smagen af jul er smagen af lysglimt i øjnene. Det er smagen af de gode juletraditioner, hvor minderne skabes. En skøn gløgg at lune sig på efter en smuk og kold gåtur i vinterkulden, julefrokost sammen med dem der står dig nær, æbleskiver efter årets juletræsfældning. Hver familie har sine helt egne juletraditioner. Med smagen af jul, sætter vi fokus på alt det der skaber smil, glæde og nærvær i december måned. 

Hos Svansø har vi udviklet en række lækre opskrifter, som kan danne ramme for hyggelige juleminder sammen med dine nærmeste. Gå på opdagelse i vores Smagen af jul univers, og find inspiration til fortryllende opskrifter og deltag på Facebook i konkurrencen om fantastiske præmier til at forsøde den skønne juletid. 
 


Julebagning 

Smagen af jul hylder de gode juletraditioner. Det er svært at sige juletraditioner, uden at sige friskbagt og velduftende bagværk. Hos Svansø har vi et bredt sortiment indenfor produkter til julebagningen, så du har rig mulighed for at invitere dine nærmeste til julehygge i december. Vi har samlet vores favorit julebagværk herunder, så du kan lade dig inspirere til, hvordan du kan bruge vores produkter i fantastisk bagværk. 


  

                
Valnøddeboller                                                    Klatkager af risengrødsrester
 

                
Nøddekager med hasselnødder                                     Valnøddekage med brændte figner
 Opskrifter til julebordet

Smagen af jul er smagene der bringer os sammen år efter år. Det er minder, traditioner og hygge med dem vi har kær. Der er ikke noget som samler folk så godt, som god mad. Derfor har vi samlet en række opskrifter, som kan samle familie og venner og være med til at skabe de gode minder i juletiden. Herunder finder du både gode gamle klassikere samt nyfortolkninger af klassiske retter, som de fleste har kær. 

  

                                          
Flæskesteg med rødkålssalat                                            Risengrød med kanelsukker


                
Rødkålssalat med tørrede tranebær                             Grønkålssalat med kanelristede kikærter
 Julegodter til hele familien

Smagen af jul er smagen af de små mesterværker. En skøn tradition i julen er de mange julegodter, som er med til at skabe hygge og glæde ude i de danske hjem. Både når det kommer til at lave dem samt når tiden er inde til at nyde dem. Herunder finder du vores bedste ideer på skønne julelækkerier, som du kan forkæle hele familien med. Tag børnene med i køkkenet og hyg jer med at lave julekonfekt i fællesskab. 
 

                
Kokos konfekt med hvid chokolade                                 Snebold cookies med valnødderLynhurtig hjemmelavet marcipan

 

Print