Blanding til Stenalderbrød med tranebær 500g

I samspil med blandingens nødder og frø, giver de tørrede tranebær et mere saftigt brød, som holder de færdigbagte brød spændende i flere dage. Blandingen er udviklet i samarbejde med Thomas Rode, og opskriften er meget nem at gå til. Du tilsætter blot æg, olie og havsalt, og efter en time i ovnen har du et lækkert, saftigt stenalderbrød.

Ingredienser: Solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø, tranebær, mandler, valnødder, koncentreret æblejuice, solsikkeolie.

 

Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi 2281 KJ (550 kcal)
Fedt 41 gram
- heraf mættede fedtsyrer 3,9 gram
Kulhydrat 15 gram
- heraf sukkerarter 7,7 gram
Kostfibre 14 gram
Protein 24 gram
Salt 0,02 gram
Blanding til Stenalderbrød med tranebær 500g
Print