Soltørrede tomater 200g

Høsten af solmodne tomater foregår typisk i august og september. De høstede tomater halveres og lægges ud i solen under nogle store net. Her tørres de i ca. 2 døgn hvorefter de er klar til den videre forarbejdning.

For brugbarhedens skyld har vi skåret de soltørrede tomater i skiver og lagt den i en olielage med udsøgte krydderurter og et enkelt fed hvidløg. Denne recept sikrer dig nogle saftige og smagfulde soltørrede tomater som kan anvendes til stort set alle sydlandske kødretter.

Men prøv dem endelig også smagssætter i en grøn salat eller en lækker sandwich.

Ingredienser: Soltørrede tomater (60%), solsikkeolie, vineddike (indeholder sulfitter), havsalt, hvidløg (1%), oregano (0,8%), surhedsregulerende middel (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre).

Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi 986 KJ (238 kcal)
Fedt 17 gram
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 gram
Kulhydrat 14 gram
- heraf sukkerarter 12 gram
Kostfibre - gram
Protein 3,3 gram
Salt 3,0 gram
Soltørrede tomater 200g
Print