Tortilla Di Patate

Ingredienser:

400 g kartofler
Svansø Olivenolie
½ hakket løg
1 fed hakket hvidløg
2 tsk. havsalt
Friskkværnet peber
½ glas Svansø
Peberfrugtpesto
1 håndfuld grofthakket basilikum
½ glas Svansø Soltørrede Tomater
8 æg
½ dl mælk

Tilberedning:

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem under omrøring på en varm pande med lidt olivenolie. Panden skal have slip-let belægning og en diameter på ca. 24 cm. Når kartoflerne får farve, tilsættes løg og hvidløg, og der steges videre nogle minutter under omrøring. Når kartofler og løg er stegt møre, tilsættes havsalt, peber, pesto, basilikum og soltørrede tomater ved svag varme, og det hele fordeles jævnt. Æg og mælk piskes og hældes ud over fyldet på panden. Steg videre ved svag varme, dæk panden med et låg eller stanniol, og lad æggemassen stivne helt. Vend derefter kartoffelpandekagen rundt på en flad tallerken, og lad den køle godt af. Skær den ud i passende stykker og servér!
 

Tortilla Di Patate Tortilla Di Patate
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print