Tabouleh

Ingredienser:

5 dl Svansø Couscous
½ dl Svansø Olivenolie
4 dl kogende vand
50 g SVANSØ Pinjekerner
1 bdt. mynte
1 bdt. bredbladet persille
1 agurk
4 tomater
1 rødløg
2 fed presset hvidløg
Saften af 2 citroner
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning:

Kom couscousgrynene i en stor skål, og hæld olivenolie og det kogende vand over. Rør lidt rundt, og lad blandingen stå og trække i 10-15 minutter. Hæld evt. overskydende vand fra.
Hak mynte og persille groft, og skær agurk, tomater og løg i små tern. Tilsæt citronsaft og de pressede hvidløgsfed til couscousgrynene, og rør krydderurter og grøntsager sammen med blandingen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tabouleh kan med fordel serveres som tilbehør til mellemøstlige kødretter, men passer også fortrinligt til mange kødretter i vores nordiske køkken.

 

Tabouleh
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print