Svansø Sandwich

Ingredienser:

50g Green Valley pinjekerner
4 økologiske ciabattaboller
1 glas Svansø økologisk rød pesto
1 økologisk frillice salathoved
16 skiver økologisk italiensk salami
50g økologisk parmesan
100g økologiske soltørrede tomater

Tilberedning:

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune og lad dem afkøle.
Flæk ciabattabollerne og smør begge halvdele med pestoen. Fordel de ristede pinjekerner ud over de smurte underboller.
Vask og afdryp Frillice salaten, og fordel den i passende mængde oven på pinjekernerne. Læg herefter 4 skiver italiensk salami, høvlet parmesan og 3-4 soltørrede tomater oven på salaten, og slut af med overbollerne.

Tips:
Rør saften af en halv økologisk lime sammen med pestoen, inden den smøres på bollerne, så bliver smagen endnu mere frisk.
 

Svansø Sandwich
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Nem
Print