Sundere banankage uden mel og sukker

Ingredienser:

3 hele æg
45 g Svansø blomsterhonning
110 g Svansø grovvalsede havregryn (blendet til fint mel)
30 g Svansø hasselnødderkerner
1,5 spsk. solsikkeolie
3 modne bananer
1 banan til toppen af kagen

Tilberedning:

Pisk en let og luftig æggesnaps af æg og blomsterhonning. Blend i mellemtiden havregryn til fint mel.
Når æggesnapsen er let og luftig, vendes solsikkeolien deri.

Mos de modne bananer helt ud. Vend bananerne i æggensapsen efterfølgende af de blendede havregryn.

Bekæld en brødform med bagepapir. Hæld banankagedejen deri.

Halver en banan og placer den på toppen af kagedejen

Bag banankagen i ovnen ved 180° C i 35-40 minutter – til den har sat sig. Afkøl og nyd!

Sundere banankage uden mel og sukker
Antal: 6
Sværhedsgrad: Nem
Print