Springrolls

Ingredienser:

12 plader forårsrulledej
(ca. 200g - Købes i asiatiske supermarkeder)
300g hakket svinekød
1 stort løg
2 fed presset hvidløg
SVANSØ Olivenolie
1 glas SVANSØ Økologisk Rød Pesto
3 gulerødder
100g bønnespirer
1½ spsk. sojasauce
1 tsk. revet ingefær
Saften af en halv lime
1 tsk. SVANSØ Hvid Balsamico
1 tsk. SVANSØ Rørsukker

Tilberedning:

Forårsrulledejen tages ud af fryseren til optøning.
Rens gulerødderne, og riv dem groft. Svits svinekød, løg og hvidløg i lidt olivenolie. Tilsæt de groftrevne gulerødder og pesto, og steg videre i 3-4 minutter. Tilsæt bønnespirerne og steg videre i 1 minut. Tilsæt derefter sojasauce, ingefær, limesaft, balsamico og rørsukker og steg videre, indtil væden er kogt ind.
Rul fyldet i de 12 dejplader efter anvisningen på pakken med forårsrulledej, og steg dem på alle sider på en pande med olivenolie ved middel varme, til rullerne er gyldne. S
ervér rullerne sammen med en lynstegt nudelsalat med grøntsager og lidt sojasauce.
 

Springrolls
Antal: 4
Tid: 40
Sværhedsgrad: Middel
Print