Spiedini Di Gamberi

Ingredienser:

8 træspyd
1 glas Svansø Aioli
1 spsk. finthakket rød peber
1 spsk. hakket persille
2 tsk. citronsaft
2 spsk. Svansø Chilipesto
Havsalt
Friskkværnet peber
16-24 rå tigerrejer
Groft brød
Blandet grøn salat

Tilberedning:

Placér træspyddene i en beholder med vand, og lad den trække i mindst 30 minutter.
Bland aioli med rød peber, persille, citronsaft og pesto, og smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Befri tigerrejerne for skallen, men lad halevifterne sidde. Marinér tigerrejerne i 1/3 del af aioliblandingen i mindst 30 minutter, og sæt derefter 2-3 tigerrejer på hvert træspyd.
Placér tigerrejerne i et ovnfast fad og lun dem i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter.

Servér de lune tigerrejer med sprød grøn salat og groft brød, og anvend resten af aioliblandingen som dip.

Spiedini Di Gamberi
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print