Spicy pasta med steak

Ingredienser:

50 g Svansø mandler
Svansø Olivenolie
400 g Svansø Pastaskruer
500 g flanksteak
Havsalt
Friskkværnet peber
400 g grønne bønner
1 glas Svansø Chili Pesto
½ bdt. bredbladet persille
40 g høvlet parmesan

Tilberedning:

Rist mandlerne på en varm pande med lidt olivenolie.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Krydr imens kødet med salt og peber og steg det på en varm pande med olivenolie i ca. 2 minutter på hver side. Hold kødet varmt.
Kog bønnerne i 4 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra pastaen og bland den med bønner og pesto.
Skær kødet i tynde skiver og pluk persillen. Anret pastaen med kødet, persillen, mandlerne og parmesanen.
Serveres eventuelt med ekstra chili pesto.

Spicy pasta med steak
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print