Spicy Tortilla

Ingredienser:

200g hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. havsalt

2 tsk. finthakket rød chili

1 spsk. hakket koriander

4 spsk. Svansø olivenolie

1 dl. mælk

600g flanksteak

1 frillice salat

2 avocado

1 rødløg

½ glas Svansø soltørrede tomater

Svansø aioli  med chili

Tilberedning:

Hæld mel, bagepulver, havsalt, rød chili, hakket koriander, olivenolie og mælk i en skål, og ælt det godt sammen i ca. 5 minutter.

Form dejen til en kugle og lad den stå på køl i 15 minutter.

Steg flanksteaken på en grillpande og skær den i tynde skiver.

Efter 15 minutter på køl, deles dejen i 8 dele og hver del rulles tyndt ud til ca. 20 cm i diameter.

Steg de 8 tortillas enkeltvis på en tør pande – ca. 30 sekunder på hver side.

Server tortilla med salat, flanksteak, avocado, rødløg, soltørrede tomater og top med aioli med chili.

Velbekomme!

Spicy Tortilla
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print