Speltsalat med laks

Ingredienser:

4 dl. Svansø parboiled spelt
Grøntsagsbouillon
4 forårsløg
½ agurk
250g cherrytomater
1 stor avocado
Lidt citronsaft
5 kviste persille
½ gl. Svansø soltørrede tomater
1 dl. mangochutney
Svansø olivenolie
700g fersk laksefilet

Tilberedning:

Kog spelten i bouillon i 10-12 minutter og afkøl.
Snit forårsløgene og skær agurk og avocado i små tern og dryp citronsaft over. Skær cherrytomaterne i halve og hak persillen. Dræn de soltørrede tomater for olie. Vend den afkølede spelt med mangochutney, forårsløg, agurk, avocado, cherrytomater, persille og de soltørrede tomater.
Skær laksen i 4 stykker.
Opvarm en pande med lidt olivenolie, og steg laksestykkerne 5 minutter på skindsiden, vend dem og lad dem stege færdig 3-4 minutter.
Serveres sammen med grøn salat og lidt ekstra mangochutney til laksen.
 

Speltsalat med laks
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print