Saltimbocca di Pollo

Ingredienser:

4 kyllingefileter
1 glas Svansø  oliven/pistacie pesto
4 skiver emmentaler ost
4 skiver tørret skinke
8 salvieblade
Svansø olivenolie
400g Svansø pasta penne
300g spinat
150g flødeost

Tilberedning:

Skær en stor lomme i de 4 kyllingefileter, og fyld lommerne med pesto og Emmentaler. Luk lommerne med kødnåle eller tandstikkere, læg 2 salvieblade på hver kyllingefilet og rul en skive af den tørrede skinke omkring.
Brun kyllingefileterne på en pande med lidt olivenolie, og bag dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Kog pastaen som anvist på posen.
Sautér spinaten i lidt olivenolie på en pande og tilsæt flødeosten. Dræn den færdigkogte pasta, vend spinat- og osteblandingen i den friskkogte pasta og servér.
 

Saltimbocca di Pollo
Antal: 4
Tid: 45
Sværhedsgrad: Middel
Print