Salade lyonnaise

Ingredienser:

1 stor frissé salat

400 g bacon i tern

1 l. vand

½ dl. Svansø hvid balsamico

1 tsk. salt.

4 æg

1 dl. Svansø Dijon vinaigrette

2 pk. Svansø croutoner

 

Tilberedning:

Skyl salaten og pluk den i mindre stykker. 

Steg bacon sprødt på panden.

Bring 1 liter vand i kog med ½ dl hvid balsamico og 1 tsk. salt.

Pisk med skaftet af en grydeske, indtil der kommer en hvirvel i det kogende vand.

Hæld derefter et æg i, og bliv ved med at piske med grydeskeen i endnu 20 sekunder.

Lad ægget det koge 3 minutter og tag det op med en hulske, læg det i iskoldt vand.

Gentag processen med de resterende 3 æg.

Vend salaten med dressingen i en skål.

Anret på tallerken, salat, croutons, bacon og top med pocheret æg. 

Salade lyonnaise
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print