Pølsehorn med et twist

Ingredienser:

1 spsk. Svansø Olivenolie
2½ dl mælk
1 dl tykmælk
25 g gær
2 tsk. Svansø Honning
½ tsk. havsalt
150 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel
3 spsk. Svansø Ketchup m/balsamico
1 spsk. Svansø Sennep m/balsamico
16 brunchpølser
Æg til pensling
Svansø sesamfrø til drys

Tilberedning:

Bland olivenolie, mælk og tykmælk i en skål, og rør gæren ud heri.
Tilsæt honning, havsalt og de 2 meltyper, og ælt dejen godt sammen.
Dejen skal hæve lunt en time, og efter hævningen æltes dejen kort igennem på et meldrysset bord.
Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud til en rund plade (30 cm i diameter).
Skær hver dejplade ud i 8 lagkagesnit.
Rør ketchup og sennep sammen, og smør en klat på den brede ende af hver af de 16 lagkagestykker.
Læg pølserne på, og rul stykkerne sammen til horn.
Placer dem på en bageplade, pensl med sammenpisket æg og drys med sesam.
Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader.

Pølsehorn med et twist
Antal: 16 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print