Pizza med artiskohjerter

Ingredienser:

25 g gær
3 dl lunkent vand
500 g fuldkornsspeltmel
1 spsk. Svansø ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. havsalt
2 glas Svansø pizza topping
400 g hakket oksekød
2 fed presset hvidløg
1 glas Svansø grillede artiskokker
1 glas Svansø soltørrede tomater
1 glas Svansø artichoke pesto
250 g revet Emmentaler ost
Oregano

Tilberedning:

Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt mel, olie og salt. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve lunt i minimum 30 minutter. Del dejen i 2 og rul stykkerne ud på et meldrysset bord, så de passer til to mindre (40x30cm) bageplader. Placer de flade pizzabunde på bagepapir og smør pizza topping på.
Bland oksekødet med hvidløg, og tril kødet til små kugler. Top pizzaerne med oksekødskugler, artiskokker og soltørrede tomater. Fordel artiskokpestoen tilfældigt ud over de to pizzaer og drys med revet ost og oregano.
Bag pizzaerne i 20 minutter i en 200°C varm ovn.

Serveringstips:
Server pizzaerne sammen med grøn salat og Svansø Økologisk Crème Fraîche Dressing.

Pizza med artiskohjerter
Antal: 4
Tid: 60
Sværhedsgrad: Middel
Print