Pikante snackruller

Ingredienser:

20 små plader frossen forårsrulledej
3 gulerødder
1 stort hakket løg
2 fed presset hvidløg
Svansø Olivenolie
1 glas Svansø Chilipesto
150 g bønnespirer
1 spsk. sojasauce
2 tsk. revet ingefær
Saften af en halv lime
1 tsk. Svansø hvid balsamico
2 tsk. Svansø rørsukker

Tilberedning:

Forårsrulledejen tages ud af fryseren til optøning.
Rens gulerødderne, og riv dem groft.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.
Tilsæt de groftrevne gulerødder og pesto, og steg videre i 3-4 minutter.
Tilsæt bønnespirerne, og steg videre i 1 minut.
Tilsæt derefter sojasauce, ingefær, limesaft, balsamico og rørsukker og steg videre, indtil væden er kogt ind.
Rul fyldet i de 20 dejplader efter anvisningen på pakken med forårsrulledej, og steg dem på alle sider på en pande med olivenolie ved middel varme, til rullerne er gyldne.
Servér Svansø Aioli med chili som dip til rullerne.

Pikante snackruller
Antal: 20 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print