Pestosmør

Ingredienser:

250 g smør
½ glas Svansø pesto
Evt. 50 g flødeost

Tilberedning:

Pestosmør kan med fordel anvendes til grillet eller stegt kød, fjerkræ, fisk og skaldyr. Prøv det også i en bagt kartoffel, eller som smagsgiver til brød, du serverer sammen med en varm ret.
Med vores brede sortiment af pesto vælger du selv, hvilken smagsretning du ønsker at give pestosmørret.

Tag smørret ud af køleskabet, og skær det i 10-12 stykker. Lad det stå i ca. 20 minutter, og tilsæt herefter et halvt glas pesto og evt. 50 g friskost. Rør det godt sammen, og fordel herefter blandingen i små smørskåle.
Du kan også anvende en sprøjtepose til at lave flot portionssmør.
Sæt pestosmørret i køleskabet, og lad det blive hårdt igen.

Pestosmør
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print