Pestomørbrad med tomatsalat

Ingredienser:

700g pudset svinemørbrad
1 glas Svansø peberfrugt pesto
1 glas Svansø soltørrede tomater
150g frisk mozzarella ost
250g sliced bacon
4 tomater
100g parmesan ost
Svansø økologisk ekstra jomfru olivenolie
Svansø rød balsamico
1 kg små rensede kartofler
1 glas Svansø hvidløg med chili og paprika
Kryddersmør og frisk basilikum til pynt
Bomuldssnor

Tilberedning:

Skær mozzarella osten i strimler og bland den med peberfrugt pesto og halvdelen af de soltørrede tomater.
Skær mørbraden op på langs, og placer pestoblandingen. Luk mørbraden og omvikl først med sliced bacon og dernæst med bomuldssnor.
Placer kartoflerne på en bageplade, og overhæld dem med de drænede hvidløg og olivenolie. Bag dem ved 225 grader i
ca. 30 minutter.
Brun mørbraden på en pande med olivenolie og steg den færdig i ovnen til kødsaften er klar.
Tomaterne skæres i passende stykker, og blandes med den resterende halvdel af de soltørrede tomater. Olivenolie og balsamico blandes i forholdet 1 til 1 og hældes over tomaterne.
Skær den færdige mørbrad i skiver og anret sammen med kartofler og tomatsalat. Pynt med kryddersmør, frisk basilikum og parmesan.
 

Pestomørbrad med tomatsalat
Antal: 4 - 8 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print