Pestoboller

Ingredienser:

600g hvedemel
½ liter kold vand
15g gær
1 tsk. havsalt
1 glas Svansø  grøn pesto

Tilberedning:

Udblød gæren i det kolde vand. Tilsæt mel, pesto og havsalt og rør blandingen godt sammen med en håndmikser. Dejen skal være meget våd og klæbrig. Fyld dejen i store plasticposer (uden at binde knude på poserne) og stil dem i køleskabet.
Når dejen har langtidshævet 12 timer i køleskabet tages den ud og ovnen tændes på 275 grader. Klip 3-4 cm af det ene hjørne på plasticposerne, og igennem hullet klemmes bollerne ud på en bageplade. Bollerne drysses med mel og bages 8 minutter ved 275 grader. Herefter skal bollerne bages færdig på 225 grader i 15-20 minutter til de er gyldne.
Pestobollerne nydes sammen med pastasalat.
 

Pestoboller
Antal: 4
Tid: 20
Sværhedsgrad: Nem
Print