Pestobagt laks

Ingredienser:

2 glas Svansø økologisk grøn pesto
1 spsk. økologisk speltrasp
4 benfri laksefileter (600-700g)
50g Svansø økologiske pinjekerner
2 spsk. Svansø økologisk olivenolie
4 spsk. høvlet økologisk parmesan
1 tsk. havsalt
1 fed presset økologisk hvidløg
4 store økologiske tomater
400g Svansø økologiske spaghetti
Økologisk basilikum

Tilberedning:

Rør det ene glas pesto sammen med speltraspen. Placer de 4 laksefileter med skindsiden nedad i et ovnfast fad og fordel pestoblandingen oven på. Drys dem med lidt ekstra speltrasp.
Hak pinjekernerne fint og bland dem i en skål med olivenolie, parmesan, havsalt og presset hvidløg. Skær tomaterne midt over, og fordel pinjeblandingen oven på de 8 halve tomater. Sæt tomaterne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen sammen med laksen i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Kog spaghettien efter anvisningen. Lad vandet dryppe fra i en sigte og rør spaghettien sammen med det andet glas pesto.
Anret på tallerkner og pynt med frisk basilikum.

Pestobagt laks
Antal: 4
Tid: 50
Sværhedsgrad: Middel
Print