Pesto appetizer

Ingredienser:

4 personer
1 rulle færdig pizzadej
2 glas Svansø peberfrugtpesto
100 g revet ost
1 pk. grissini
2 dl græsk yoghurt 10%
2 tortilla pandekager
25 g rucolasalat
6 skiver lufttørret skinke
Tandstikkere

Tilberedning:

Rul pizzadejen ud, og udstik små pizzaer med et snapse-glas. Top pizzaerne med 1/3 del af pestoen og revet ost, og gratinér dem i ovnen ved 200°C i 15 minutter.

Smør 1/3 del af pestoen ud på de to tortilla pandekager, og fordel skinke og rucolasalat ovenpå.

Rul pandekagerne sammen, skær dem i skiver, og sæt en tandstikker igennem hver skive. Bland en dip til grissini af den sidste 1/3 del af pestoen og den græske yoghurt.

Anret alle 3 appetizere på et fad, og nyd dem sammen med kølig hvidvin.
 

Pesto appetizer
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Nem
Print