Perlespeltsalat

Ingredienser:

300g Svansø perlespelt
Havsalt
1 grøn squash
1 gul squash
1 rød peberfrugt
Svansø olivenolie
1 glas Svansø rød pesto
100g Svansø cashewnødder
Bredbladet persille til pynt

Tilberedning:

Kog perlespelten i letsaltet vand efter anvisningen på posen og dræn den for vand. Stil på køl.
Skær squash og peberfrugt ud i mundrette stykker, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Dryp grøntsagerne med olivenolie, og drys med havsalt.
Bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Rist cashewnødderne på panden, til de bliver gyldne. Bland den afkølede perlespelt med pesto, de bagte grøntsager og de ristede cashewnødder. Pynt med bredbladet persille.

Tip:
Grill evt. grønsagsstykkerne på en grillpande i lidt oliven- olie, inden de kommes i ovnen!

 

Perlespeltsalat
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Nem
Print