Pastaret fra Ligurien

Ingredienser:

500 g Svansø spaghetti
Svansø olivenolie
1 glas Svansø semidried tomater
1 lille glas sorte oliven
1 glas Svansø grøn pesto
Friskhøvlet parmesan
Frisk basilikum
Friskkværnet peber

Tilberedning:

Kog spaghettien efter henvisningen på emballagen. Kom lidt olivenolie i kogevandet, så pastaen ikke klumper sammen.
Dræn de semidried tomater og oliven for lage. Server den friskkogte spaghetti med grøn pesto og top retten med semidried tomater, oliven, friskhøvlet parmesan og frisk basilikum. Kværn lidt sort peber ud over retten efter behov.
Skal det være rigtig italiensk, vil en italiensk rødvin gøre sig godt til retten!
 

Vores grønne pesto er fremstillet i Ligurien, efter original opskrift med rødder tilbage til 1860.
Derfor må vi tilføje det regionsbeskyttede navn ”alla Genovese”. Vi kalder den blot for Grøn Pesto, og anvender den som sikker smagsgiver til et hav af retter. Prøv pestoen i denne simple pastaret. Velbekomme!

Pastaret fra Ligurien
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print