Pasta Arribiata

Ingredienser:

500g pasta penne

2 dåser Svansø hakkede tomater

1 fed hvidløg

1 glas Svansø chili pesto

1 tsk. Svansø rørsukker

1 spsk. Svansø balsamico

Salt og peber

1 god håndfuld persille

200g chorizo i tern

100g revet parmesan

1 glas Svansø kalamata oliven

Tilberedning:

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hak hvidløget og varm det op i en gryde sammen med hakkede tomater og chili pesto.

Lad det simre i 5 minutter mens du rister chorizo stykkerne på en pande.

Tilsæt rørsukker og balsamico til saucen og smag til med salt og peber.

Tilsæt evt. lidt af pastavandet i saucen.

Vend den afdryppede pasta i saucen og bland hakket persille i.

Drys med ristet chorizo, revet parmesan og kalamataoliven.

Velbekomme!

Pasta Arribiata
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print