Pane Di Bruschetta

Ingredienser:

8 skiver ciabattabrød
Svansø olivenolie
1 glas Svansø semi-dried tomater
150 g frisk mozzarella
1 glas Svansø bruschetta
8 skiver lufttørret skinke
1 bundt frisk basilikum
100 g sorte oliven uden sten

Tilberedning:

Ciabattaskiverne dryppes med lidt olivenolie og ristes på en varm grillpande, til brødet er sprødt.
Dræn de semi-dried tomater for olie, og skær mozzarellaen ud i 8 skiver.
Når brødet er kølet lidt af, fordeles bruschetta, lufttørret skinke, mozzarella skiver og de semi-dried
tomater på de 8 stykker brød.
Hak nogle duske basilikum groft, og skær de sorte oliven i skiver. Top brødene med basilikum og skivede oliven, og servér straks.

Pane Di Bruschetta
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print