Orientalsk suppe

Ingredienser:

500 g rå tigerrejer
1 glas Svansø chilipesto
2 stilke blegselleri
1 finthakket løg
Svansø Olivenolie
5 dl hønsebouillon
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 fed presset hvidløg
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. sojasauce
1 tsk. revet ingefær
Saften fra 1 lime
Frisk koriander til pynt

Tilberedning:

Pil tigerrejerne, og mariner dem i halvdelen af pestoen i 30 minutter.
Skær blegsellerien i mindre tern.
Svits det hakkede løg i 2-3 minutter i en gryde med lidt olivenolie.
Tilsæt efterfølgende blegselleri, hønsebouillon, kokosmælk, hvidløg, fiskesauce, sojasauce, ingefær, limesaft og den resterende halvdel af pestoen. Bring i kog, og lad suppen simre i 10 minutter. Suppen kan evt. jævnes med lidt Maizena, hvis det ønskes.
Steg i mellemtiden de pestomarinerede tigerrejer på en pande med lidt olivenolie i 3-4 minutter.
Servér suppen med tigerrejerne og groft brød. Pynt med frisk koriander.

 

Orientalsk suppe
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Middel
Print