Nøddestykker

Ingredienser:

200g blødt smør
100g Svansø Rørsukker
300g hvedemel
½ tsk. havsalt
75g smør
250g brun farin
100g Svansø blomsterhonning
2 æg
100g hakkede Svansø mandler
100g hakkede Svansø valnødder
 

Tilberedning:

Rør 250g smør og sukker sammen og tilsæt mel og havsalt.
Ælt dejen godt igennem og form den til en kugle.
Pak dejen ind i vita-wrap og lad den stå i køleskabet en halv time.
Beklæd et ovnfast fad (20x30cm) med bagepapir, og pres dejen ud i fadet og ca. 2 cm op ad siderne.
Bag dejen ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Varm 75g smør, brun farin og honning op i en gryde, til det er smeltet godt sammen.
Hak mandler og valnødder og bland dem sammen med den lune masse.
Tilsæt de 2 æg, rør rundt og fordel massen oven på den forbagte dej.
Bag kagen yderligere ca. 30 minutter i ovnen.
Lad kagen køle helt af inden den skæres i stykker.

Nøddestykker
Antal: 12 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print