Nøddebrød

Ingredienser:

200 g Svansø finhvalsede havregryn
150 g Svansø solsikkekerner
100 g hakkede Svansø mandler
85 g Svansø hørfrø
60 g Savnsø sesamfrø
60 g hirseflager
30 Svansø loppefrøskaller
30 g Svansø chiafrø
1 tsk. salt
50 g kokosolie
2 spsk. Svansø Agave sirup
7 dl vand

Tilberedning:

Rør alle ingredienserne sammen i en skål og stil den på køl i 2-24 timer.
Tænd ovnen på 200° C, når du er klar til at bage.
Smør en brødform og læg dejen deri. Brug hænder eller en ske til at trykke dejen ud i alle hjørner og få den presset godt sammen.
Bag i ovnen i 1½ time. Tag brødet ud og lad det køle helt af, før der skæres i det.
Kan holde sig 4-5 dage.

Nøddebrød
Sværhedsgrad: Nem
Print