Lam med couscous salat

Ingredienser:

500g afpudset lammemørbrad
4 fed hvidløg1 glas Svansø chili pesto
4 dl Svansø couscous
6 dl vand
2 spsk. Svansø olivenolie
Saften fra en limefrugt
1 glas Svansø soltørrede tomater
100g feta fra blok
50g Svansø pinjekerner
1 bdt. snittede forårsløg
½ snittet rødløg
1 bdt. hakket persille
Havsalt

Tilberedning:

Lammemørbradene marineres en time i en blanding af 2 fed hvidløg og halvdelen af pestoen.
Couscous hældes op i en skål og dækkes med kogende vand og olivenolie. Rør godt rundt og lad couscousen trække i 5 minutter.
Dræn de soltørrede tomater og bland dem i couscousen sammen med limesaft, groft skåret feta, pinjekerner, forårsløg, rødløg og persille.
Rør godt rundt og smag til med salt.
Lammemørbradene steges på spyd på en varm grillpande og serveres sammen med couscousen.
Brug resten af pestoen som dip til retten.
 

Lam med couscous salat
Antal: 4
Tid: 40
Sværhedsgrad: Middel
Print