Laksetærte med rosa peber

Ingredienser:

1 færdig grovtærtedej
½ hakket løg
150 g frisk spinat
Svansø olivenolie
200 g røget laks i skiver
½ glas Svansø grillede artiskokker
5 æg (str. medium)
1 dl Svansø exotic pepper dressing
1 tsk. havsalt

Tilberedning:

Placer den færdige tærtedej i et tærtefad, med en diameter på ca. 26 cm.
Sautér det hakkede løg og den friske spinat i lidt olivenolie på en pande.
Skær lakseskiverne i mindre stykker og fordel dem sammen med spinaten og de grillede artiskokker, ud over tærtebunden.
Pisk æg, dressing og havsalt godt sammen og hæld blandingen ud over spinat og laks.
Bag tærten i ovnen i ca. 35-40 minutter ved 220 grader.

Laksetærte med rosa peber
Antal: 4 glas
Sværhedsgrad: Nem
Print