Laksecarpaccio

Ingredienser:

300 g frisk laksefilet
1 glas Svansø artiskokpesto
100 g Svansø cashewnødder
2 modne avocadoer
1 rødløg
1 spsk. citronsaft
Havsalt
Brøndkarse
Groft brød

Tilberedning:

Rens laksefileten for ben, og frys den i mindst 24 timer. Tag laksen ud af fryseren i god tid, inden retten skal tilberedes. Mens laksen stadig er en smule frossen, skæres den i tynde skiver med en filetkniv. Anret herefter de tynde skiver på 4 tallerkener, og fordel artiskokpestoen over skiverne.
Rist cashewnødderne på en tør pande, og lad dem afkøle. Skær avocadokødet og rødløget i små tern, og bland det med citronsaften. Smag til med havsalt.
Anret blandingen oven på laksen sammen med cashewnødderne. Pynt med brøndkarse, og servér med groft brød. 
 

Laksecarpaccio
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Nem
Print