Lakseanretninger

Ingredienser:

200 g røget laks (filet royale)
2 spsk. friskhakket dild
2 spsk. Svansø sesamfrø
½ glas Svansø aioli med chili
½ glas Svansø grønne tomater
1 spsk. Svansø akaciehonning
1 rød grapefrugt
50 g blandet salat
1 potte brøndkarse
4 glas/bægre

Tilberedning:

Skær laksestykket ud i små tern, og rør dem sammen med dild, sesamfrø og chili aioli.
Befri grapefrugtkødet fra hinderne, og skær dem i mindre stykker.
Skyl salaten og pluk den i passende stykker.
Hak de grønne tomater groft, og bland dem sammen med grapefrugtstykker, salat og akaciehonning.
Fordel laksemassen og salatmassen i glas/bægre.
Top med lidt brøndkarse, og forsegl bægrene med låg eller vita-wrap.

Lakseanretninger
Antal: 4 glas
Sværhedsgrad: Middel
Print