Kylling med linser

Ingredienser:

125g Svansø Grønne Linser
500g kyllingefilet
100g chorizo pølse
2 peberfrugter, gul og rød
1 spsk. Svansø Olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og friskkværnet peber
100g Svansø Cashewnødder
2 spsk. citronsaft
1 bakke baby spinat

Tilberedning:

Udblød linserne i en skål i 8-12 timer. Skyl efterfølgende linserne i koldt vand og kog dem ca. 5 minutter i letsaltet vand.
Skær kyllingefileterne i strimler, chorizoen i skiver og peberfrugterne i strimler. Opvarm olivenolien i en stor gryde, og steg kylling og chorizo sammen med hakket hvidløg i ca. 2 minutter. Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt og cashewnødder og steg igen ca. 2 minutter. Kom de kogte, afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og steg yderligere ca. 1 minutter. Tag gryden af varmen og vend babyspinaten i. Serveres straks med groft brød til.

 

Kylling med linser
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print