Krydrede fuldkornsris

Ingredienser:

400g Svansø Fuldkornsris
2 spsk. Svansø Olivenolie
1 kanelstang
10-15 store kardemommekapsler
6 dl. vand
50g Svansø Mandler
2 fintrevne gulerødder
1 finthakket chili
1 dl. Svansø Rosiner
Havsalt
Frisk mynte til pynt

Tilberedning:

Sauter risene i olien i en stor gryde.
Knus indholdet af kardemommekapslerne let og kom det i gryden sammen med kanel og vand. Bring risene i kog, og lad retten simre i ca. 20 minutter.
Imens hakkes mandlerne og ristes let på en tør pande. Kom mandler, gulerødder, chili og rosiner i gryden og lad retten simre yderligere 15 minutter ved svag varme. Smag til med lidt salt og pynt med friskhakket mynte.
De krydrede fuldkornsris kan serveres med tzatziki og grillet kyllingefilet.
 

Krydrede fuldkornsris
Antal: 4
Tid: 50
Sværhedsgrad: Nem
Print