Knækbrød

Ingredienser:

1 dl Svansø Sesamfrø
1 dl Svansø Hørfrø
1 dl Svansø Solsikkefrø
1 dl Svansø Græskarkerner
1 dl havregryn
1½ dl rugmel
2 dl speltmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 dl. vand
1½ dl Svansø Olivenolie

Tilberedning:

Bland alle de tørre ingredienser sammen og hæld vand og olie i blandingen. Dejen skal æltes godt sammen.
Tænd ovnen med varmluft på 200 grader.
Del dejen i 2 dele. Læg hver del på et stykke bagepapir, og placer endnu et stykke bagepapir oven på dejen. Rul den derefter ud med en kagerulle, så den er ca. 3 mm tynd og passer til en bageplade. Skær dejen i passende stykker med et pizzahjul. Flyt bagepapir og dej over på bageplader, og bag dejen i ovnen i ca. 30 minutter. Afkøles på en bagerist.

 

Knækbrød
Sværhedsgrad: Nem
Print