Jordskoksuppe

Ingredienser:

200 g jordskokker
300 g kartofler
2 store porrer
½ dl Svansø olivenolie med citron
80 g Svansø chili pesto
1 liter grønsagsbouillon
100 g Svansø soltørrede tomater
1 pk Svansø naturel croutons
Bredbladet persille til pynt

Tilberedning:

Rens jordskokker, kartofler og porrer og skær dem i store tern og skiver.
Svits grønsagerne 3 minutter med citron olivenolien i entykbundet gryde.
Tilsæt chili pesto, grønsagsbouillon og de drænede soltørrede
tomater og bring retten i kog. Lad retten simre under låg i 20-25
minutter. Blend suppen fin med en stavblender og server straks
med croutoner og bredbladet persille til pynt.
Top evt. suppen med ekstra chili pesto, hvis du ønsker en stærkere suppe.

Jordskoksuppe
Antal: 4
Tid: 45
Sværhedsgrad: Nem
Print