Italienske Pestoruller

Ingredienser:

8 tynde skiver okseinderlår (ca. 600g)
8 skiver Parma skinke
1 glas Svansø peberfrugt pesto
100g Svansø soltørrede tomater i strimler
8 stave parmesan (ca. 100g)
Svansø økologisk olivenolie
1,2 kg kartofler
250ml græsk yoghurt (10% fedt)
2 pressede fed hvidløg
Havsalt

Tilberedning:

Vask eller skræl kartoflerne og skær dem ud i både. Fyld dem i en frysepose sammen med 40 ml olivenolie og salt. Ryst posen og fordel kartoflerne på en bradepande. Bag kartoflene øverst i ovnen ved 225 grader indtil de er gyldne (25-30min).
Smør halvdelen af pestoen ud i et tyndt lag på kødet. Læg en skive Parma skinke, 1 stav parmesan og 4-5 strimler soltørret tomat
ovenpå hver skive kød. Rul kødet sammen og luk rullerne med kødnåle eller bomuldssnor. Brun rullerne i olivenolie på panden
og giv dem 10 minutter i ovnen sammen med kartoflerne.
Ruller og kartofler serveres sammen med pestodip rørt af resten af pestoen, den græske yoghurt, hvidløg og salt.


 

Italienske Pestoruller
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print