Italiensk kartoffelsalat

Ingredienser:

800 g små aspargeskartofler
½ glas Svansø rød pesto
100 g Svansø soltørrede tomater
100 g Svansø hvidløg med krydderurter
25 g høvlet parmesan
1 hakket rødløg
20 kapersbær med stilk
50 g Svansø valnødder
150 g cherry tomater

Tilberedning:

Vask kartoflerne og kog dem, til de er møre.
Hæld vandet fra og lad dem køle af i køleskabet i 2 timer.
Dræn de soltørrede tomater og hvidløgene for olie. Halver de afkølede kartofler og bland dem sammen med pesto, soltørrede tomater, hvidløg, parmesan, rødløg, kapers, hakkede valnødder og halverede cherry tomater.
Kartoffelsalaten egner sig godt som tilbehør til de fleste kødretter. Prøv fx at servere den sammen med grillede svinekoteletter.

 

Italiensk kartoffelsalat
Antal: 4
Tid: 20
Sværhedsgrad: Nem
Print