Insalata Di Bosco

Ingredienser:

6-8 glas
250 g kyllingefilet
Havsalt
Friskkværnet peber
Svansø olivenolie
1 lille glas Svansø hvidløg
125 g friske brombær
6 blade radicchiosalat
3 blade romainesalat
Svansø ramsløgdressing
6-8 portionsglas
Groft brød

Tilberedning:

Gnid kyllingekødet i havsalt og peber, og steg det i lidt olivenolie på en varm pande, indtil det akkurat er gennemstegt. Lad det køle lidt af, og pluk det i mundrette stykker.
Dræn hvidløgene for olie, og skyl brombærrene i koldt vand.
Skyl salatbladene og snit dem. Vend forsigtigt salat, kylling, hvidløg og brombær med 1 dl ramsløgdressing, og fordel blandingen i 6-8 portionsglas.

Serveres med lidt ristet brød og ekstra ramsløgdressing. 
 

Insalata Di Bosco
Antal: 4 - 8 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print