Hokaidosuppe

Ingredienser:

4 torskefileter (ca. 600g)
Svansø olivenolie med citron
1 tsk. havsalt
Friskkværnet peber
1 stort hokkaido græskar
3 løg
3 fed hvidløg
¾ liter hønsebouillon
Brøndkarse el. koriander
Svansø naturel croutons

Tilberedning:

Mariner torskefileterne med olivenolie, havsalt og peber. Tænd ovnen på 200 grader.
Rens hokkaido græskarret og skær det ud i grove tern. Skær løg og hvidløgsfed ud i grove tern og drys dem med 2 tsk. havsalt og peber. Sauter løgene i 3 spsk. olevenolie i 4-5 minutter. Tilsæt græskarstykkerne og sauter videre i ca. 5 minutter. Tilsæt hønsebouillonen og bring det hele i kog.
Blandingen koges i ca. 20 minutter, til græskarstykkerne er møre. Kom torskefileterne i et ovnfast fad, dæk med alufolie og bag fisken i midten af ovnen i ca. 20 minutter, til fisken er mør. Purer suppen med en stavblender, til suppen er helt jævn. Smag til med salt og peber og evt. ekstra  olivenolie.
Portionsanret suppen og pynt med krydderurter.
Serveres med Svansø croutoner.

 

Hokaidosuppe
Antal: 4
Tid: 45
Sværhedsgrad: Nem
Print