Hindbærdessert

Ingredienser:

200g Svansø økologisk hindbærmarmelade
½ liter økologisk piskefløde
4 økologiske æggeblommer
1 økologisk vanillestang
100g Svansø økologiske mandler
100g Svansø økologiske hasselnødder
80g blødt økologisk smør
50 g Svansø økologisk rørsukker
Friske økologiske bær og citronmelisse til pynt

Tilberedning:

Hak mandler og hasselnødder fint og bland dem med sukker og den bløde smør. Rør massen godt sammen og fordel den jævnt i en springform (26cm) belagt med bagepapir. Sæt springformen i fryseren.
Rør æggeblommerne godt sammen med hindbærmarmeladen og kornene fra vaniljestangen. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtig i æggemassen. Fordel den blandingingen oven på nøddebunden i springformen, og stil den tilbage i fryseren.
Efter mindst 6 timer i fryseren kan springformen forsigtigt åbnes og isen skæres forsigtigt ud til passende stykker og anrettes med friske bær og citronmelisse.

 

Hindbærdessert
Antal: 12
Sværhedsgrad: Nem
Print